boranka

Uključili smo se u akciju pošumljavanja opožarenih područja Dalmacije

Svake godine u blagdansko vrijeme običaj je nekim prigodnim znakom pažnje zahvaliti klijentima i partnerima na dobroj suradnji. Prošlu smo 2018. godinu odlučili zaključiti nešto drugačije: tradicionalne blagdanske poklone zamijenili smo darom sudjelovanja u društvenoj akciji. Anketom smo ih uključili u odabir inicijative kojoj smo donirali sredstva namijenjena za kupnju poklona.

Zajednički smo odabrali Boranku, projekt pošumljavanja opožarenih područja u Dalmaciji u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske. U tom najvećem humanitarnom pošumljavanju u Hrvatskoj već su prošle godine sudjelovale brojne tvrtke i organizacije, i to ne samo donacijom ili pokroviteljstvom, nego volontiranjem u sadnji.

Timski i volonterski imat ćemo priliku sudjelovati u akcijama pošumljavanja koje se ponovo planiraju za jesen – i već sada počinjemo sa organizacijom timova unutar IN2 grupe.

Za kraj vam ostavljamo da se više informirate o Boranki. Možda se poželite i osobno uključiti 🙂

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu politiku privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.