boranka

Uključili smo se u akciju pošumljavanja opožarenih područja Dalmacije

Svake godine u blagdansko vrijeme običaj je nekim prigodnim znakom pažnje zahvaliti klijentima i partnerima na dobroj suradnji. Prošlu smo 2018. godinu odlučili zaključiti nešto drugačije: tradicionalne blagdanske poklone zamijenili smo darom sudjelovanja u društvenoj akciji. Anketom smo ih uključili u odabir inicijative kojoj smo donirali sredstva namijenjena za kupnju poklona.

Zajednički smo odabrali Boranku, projekt pošumljavanja opožarenih područja u Dalmaciji u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske. U tom najvećem humanitarnom pošumljavanju u Hrvatskoj već su prošle godine sudjelovale brojne tvrtke i organizacije, i to ne samo donacijom ili pokroviteljstvom, nego volontiranjem u sadnji.

Timski i volonterski imat ćemo priliku sudjelovati u akcijama pošumljavanja koje se ponovo planiraju za jesen – i već sada počinjemo sa organizacijom timova unutar IN2 grupe.

Za kraj vam ostavljamo da se više informirate o Boranki. Možda se poželite i osobno uključiti 🙂

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu politiku privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.