Tehnološka dostignuća koja nas povezuju u prostoru

Sudjelovali smo na “Tech Connect Day” konferenciji koja je održana na nivou cijele IN2 grupe

Prošli tjedan bili smo na prvoj internoj konferenciji – Tech Connect Day – u organizaciji IN2 grupe. Sudjelovao je veliki broj sudionika iz svih područja i tvrtki članica IN2 grupe, gdje su prikazali da su tehnološke teme uvijek „IN“ i da za njih postoji izniman interes. Tome su doprinijeli kolege iz IGEE koji su se fokusirali na teme kojima se IGEA bavi – GIS sustavi. Kolege Igor Karuza, Tihomir Androlić i Igor Milina održali su odlična predavanja, dok su Marko Škvorc i Hrvoje Šoštarić vodili radionicu Fluttera za početnike uz kolegu iz IN2 Paola Rojnića. Kolega Mario Patafta sudjelovao je na panel raspravi na temu IT pripovijedanje – višedimenzionalni pogled na odabir tehnologije.

Sve prezentacije bile su iznimno korisne i informativne, čime nije samo cilj prezentirati i podijeliti znanje i iskustvo, već potaknuti razgovor o nekim budućim tehnologijama koje će pomoći u svakodnevnom radu. Svatko može individualno saznati nešto više i pitati ono što ga zanima. Ovakve interne konferencije nude izvrsnu priliku za rješavanje aktualnih izazova unutar IT-a kroz diskusije, radionice i predavanja pri čemu se omogućava uvid u neke trendove, na taj način pomaže se svim sudionicima kao i tvrtki. Slušanje iskustava uspješnih stručnjaka svakako potiče motivaciju i inspirira pojedince da kontinuirano napreduju i proširuju svoja znanja.

Više informacija moguće je pročitati na IN2 webu, a ovo je samo mali djelić atnosfere koje je valadala među sudionicima i predavačima.

 
 
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn