Sudjelovali smo na prvom Juniper Group Data Security and Architecture offsite

Igeači su s brojnim kolegama diljem IN2 grupe proveli dva konferencijska dana u španjolskom gradu Palma de Mallorca kako bi razmijenili znanje i najbolje prakse u unapređenju sigurnosti i arhitekture s ostalim članicama Juniper Grupe.

Marko Škvorc, Krešimir Kovačić i Tihomir Androlić aktivno su sudjelovali u programu konferencije. Održali su predavanja o iskustvima i izazovima s ELK stackom, Flutterom i prezentirali metodologiju razvoja koja se koristi na IGEA projektima. Sudjelovali su i na panelima How to keep up to date i Tech stack gdje su vlastitim iskustvima obogatili raspravu oko aktualnih problema s kojima se susreću svi IT timovi.

Kroz predavanja i neformalne razgovore otkrili su, kažu nam, različita rješenja najčešćih izazova s kojim se timovi „bore“ i dobili inpute kolega koje će im sigurno pomoći u radu na novim i postojećim projektima.

Osim razgovora o poslovnim temama, imali su i nešto vremena za bolje upoznavanje kolega diljem Juniper Grupe i u neformalnom okruženju, a prekrasna Palma de Mallorca pokazala se kao savršeno mjesto za to.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu politiku privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.