Sudjelovali smo na prvom Juniper Group Data Security and Architecture offsite

Igeači su s brojnim kolegama diljem IN2 grupe proveli dva konferencijska dana u španjolskom gradu Palma de Mallorca kako bi razmijenili znanje i najbolje prakse u unapređenju sigurnosti i arhitekture s ostalim članicama Juniper Grupe.

Marko Škvorc, Krešimir Kovačić i Tihomir Androlić aktivno su sudjelovali u programu konferencije. Održali su predavanja o iskustvima i izazovima s ELK stackom, Flutterom i prezentirali metodologiju razvoja koja se koristi na IGEA projektima. Sudjelovali su i na panelima How to keep up to date i Tech stack gdje su vlastitim iskustvima obogatili raspravu oko aktualnih problema s kojima se susreću svi IT timovi.

Kroz predavanja i neformalne razgovore otkrili su, kažu nam, različita rješenja najčešćih izazova s kojim se timovi „bore“ i dobili inpute kolega koje će im sigurno pomoći u radu na novim i postojećim projektima.

Osim razgovora o poslovnim temama, imali su i nešto vremena za bolje upoznavanje kolega diljem Juniper Grupe i u neformalnom okruženju, a prekrasna Palma de Mallorca pokazala se kao savršeno mjesto za to.

Facebook
Twitter
LinkedIn