Pregledajte 130 različitih i vizualiziranih prostornih podataka na jednom mjestu

Portal GeoHrvatska spaja službene prostorne podatke koji su u nadležnosti različitih institucija Republike Hrvatske putem preglednika koji je njegov sastavni dio. Trenutno se 130 različitih prostornih podataka može pregledati putem 46 mrežnih usluga.

Portal GeoHrvatska, na kojem je u suradnji s Državnom geodetskom upravom radio stručni GIS tim tvrtke IGEA, prepoznat je od strane velikog broja korisnika koji svakodnevno koriste službene prostorne podatke Republike Hrvatske u svom radu i privatnom životu. GeoHrvatska omogućuje korisniku da uz pomoć svoje lokacije upozna i istraži prostor koji ga okružuje te ga samim time kvalitetnije iskoristi, odnosno osigurava da svi građani jednostavno i intuitivno pronađu, razumiju i koriste prostorne podatke.

Mnogi od prostornih podataka dostupnih na portalu imaju direktni utjecaj na kvalitetu života svakoga od nas: kvaliteta zraka, razina buke, informacije o različitim odlagalištima ili raspored mobilnih repetitora, prostorni podaci se prikazuju u odnosu na lokaciju korisnika. 

Posjetite geohrvatska.hr , istražite prostor koji vas okružuje i kvalitetnije ga iskoristite.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu politiku privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.