Pregledajte 130 različitih i vizualiziranih prostornih podataka na jednom mjestu

Portal GeoHrvatska spaja službene prostorne podatke koji su u nadležnosti različitih institucija Republike Hrvatske putem preglednika koji je njegov sastavni dio. Trenutno se 130 različitih prostornih podataka može pregledati putem 46 mrežnih usluga.

Portal GeoHrvatska, na kojem je u suradnji s Državnom geodetskom upravom radio stručni GIS tim tvrtke IGEA, prepoznat je od strane velikog broja korisnika koji svakodnevno koriste službene prostorne podatke Republike Hrvatske u svom radu i privatnom životu. GeoHrvatska omogućuje korisniku da uz pomoć svoje lokacije upozna i istraži prostor koji ga okružuje te ga samim time kvalitetnije iskoristi, odnosno osigurava da svi građani jednostavno i intuitivno pronađu, razumiju i koriste prostorne podatke.

Mnogi od prostornih podataka dostupnih na portalu imaju direktni utjecaj na kvalitetu života svakoga od nas: kvaliteta zraka, razina buke, informacije o različitim odlagalištima ili raspored mobilnih repetitora, prostorni podaci se prikazuju u odnosu na lokaciju korisnika. 

Posjetite geohrvatska.hr , istražite prostor koji vas okružuje i kvalitetnije ga iskoristite.

Facebook
Twitter
LinkedIn