Ojačan menadžerski tim IN2 grupe: Jarmila Pezo, direktorica tvrtke IGEA, preuzima ulogu i izvršne direktorice Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe

Rastemo iznutra za nastavak rasta vani! IN2 grupa imenovala je novu članicu Uprave, izvršne direktore i glavne menadžere za razvoj poslovanja i prodaju. Prošireni menadžerski tim sastavljen od stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom te radom u IN2 grupi predvodit će kompaniju u ostvarivanju ambiciozne poslovne strategije.  

S 1. siječnja, prošireni upravljački tim osnažit će upravljanje kompanijom i dati jači doprinos u realizaciji poslovne strategije rasta i širenja IN2 grupe na hrvatskom tržištu, ali i u regiji, Europskoj uniji te na međunarodnom tržištu.

Upravi IN2 grupe, koju su dosad činili predsjednik Uprave Denis Jašarević i Snježana Stanković, članica Uprave za financije, pridružila se Sanja Svilokos, dosadašnja izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe, kao članica Uprave za poslovanje.  

Novi izvršni direktor Sektora zdravstva i javne uprave postaje Danijel Budaković, koji je do sada bio na funkciji direktora u Sektoru zdravstva i javne uprave. Ulogu izvršne direktorice Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe preuzima Jarmila Pezo, direktorica tvrtke IGEA, članice IN2 grupe. 

Direktor razvoja poslovanja u Sektoru zdravstva i javne uprave Siniša Košćina postaje Glavni menadžer za razvoj poslovanja IN2 grupe, a direktor prodaje i razvoja poslovanja u Sektoru gospodarstva Denis Petek preuzima ulogu Glavnog menadžera za prodaju IN2 grupe.   

„Izvrsni poslovni rezultati koje ostvarujemo u posljednje tri godine, rast koji bilježimo i, najvažnije, ambicije koje imamo u pogledu daljnjeg razvoja traže i snažnije upravljanje. Zato smo ojačali naš menadžerski tim i to upravo našim ljudima, koji dobro poznaju kompaniju, razumiju našu strategiju, vide prilike koje su pred nama i ne boje se iskoristiti ih“, rekao je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe. „S obzirom na to da planiramo ekspanziju i organski i akvizicijama, važan nam je snažan i sposoban tim, a mi imamo sjajne ljude kojima uvijek možemo pokloniti svoje povjerenje.“

***

S gotovo 30 godina iskustva, IN2 grupa razvija softver za niz industrijskih vertikala, a iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekla je u gotovo svim poslovnim granama. Grupa posluje u pet zemalja regije s više od 300 klijenata te snažnim naglaskom na podršku kompanijama i organizacijama iz sektora gospodarstva, financija i osiguranja te zdravstva i javnog sektora.

IN2 grupa dio je Constellation Software Inc. CSI je jedna od najsnažnijih globalnih ICT grupacija koja isporučuje softverska rješenja i gradi trajne odnose s klijentima širom svijeta. CSI zapošljava više od 15 000 stručnjaka na 250 lokacija širom svijeta te surađuje s preko 125 000 klijenata u više od 80 različitih vertikala u javnom i privatnom sektoru. 

O menadžerima IN2 grupe

Sanja Svilokos diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, gdje je i magistrirala 2003. godine. Cijelu svoju dosadašnju karijeru provela je u tehnološkim kompanijama, gdje se razvijala na inženjerskim stručnim poslovima, kroz vođenje projekata, pa sve do upravljačkih pozicija. Prva upravljačka iskustva je stekla u Hrvatskom Telekomu, u vrlo dinamičnom globalnom okruženju kroz više menadžerskih pozicija. Bila je direktorica i u području tehnološkog razvoja, ali i direktnog poslovanja s korisnicima. Iz Hrvatskog Telekoma odlazi na poziciju COO-a za strateško i operativno vođenje u digitalnu agenciju web.burza, danas Human.

U IN2 grupi Sanja je od 2017., došavši na poziciju direktorice za istraživanje i razvoj novih digitalnih rješenja. Aktivno sudjeluje u transformaciji tvrtke nakon što ju je preuzela kanadska grupacija Constellation Software Inc. te preuzima poziciju izvršne direktorice na razini grupe. Radi na širenju poslovanja i rastu IN2 grupe uključujući i akviziciju nove tvrtke SVAM Plus 2021. godine. Od 1. siječnja 2022. godine radi na poziciji članice Uprave za poslovanje.

Danijel Budaković diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu 2000. godine, a 2014. godine upisuje IEDC Bled School od Management i završava General Management Program. Karijeru započinje 2001. godine u poduzeću AuraSoft iz Pazina kao programer. Nakon dvije godine otvara svoje poduzeće za izradu web aplikacija i paralelno prelazi u tvrtku GRAD iz Pule na mjesto voditelja projekta. Radi na brojnim implementacijama Bolničkog informacijskog sustava od kojih bi izdvojili vođenje projekta implementacije Integriranog bolničkog informacijskog sustava KBCa Rijeka. U tvrtki GRAD sudjeluje u prodajnim aktivnostima i razvoju poslovanja te vrlo brzo postaje pomoćnik direktora. Nakon što je 2010. tvrtka GRAD akvizirana od strane  IN2 Zagreb, postaje član Uprave društva.

Tvrtka GRAD se 2012. pripaja IN2 grupi, a Danijel postaje zamjenik izvršnog direktora u Sektoru zdravstava. Od tada je bio na funkciji direktora za poslovna rješenja i direktora operacija, a potom je direktor u Sektoru zdravstva i javne uprave te vodi urede IN2 grupe u Puli i Labinu. 

Jarmila Pezo diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i završila UNIGIS poslijediplomski studij na Fakultetu za ekonomiju i poslovnu administaciju Sveučilišta Vrije u Amsterdamu. Jarmila je karijeru započela na brojnim IT projektima implementiranim u privatnom i javnom sektoru u tvrtkama galaGIS te GDi GISDATA iz Zagreba. Radila je na raznim pozicijama od voditelja projekata, prodaje i marketinga, do voditelja vertikale i međunarodnih projekata na području implementacije IT i GIS sustava. Godine 2011. postaje voditeljica projekata u Erste&Steiermarkische banci, gdje se bavi IT sustavima optimizacije poslovanja s klijentima. U tvrtku IGEA, članicu IN2 grupe, prelazi 2014. godine, prvo na poziciju voditeljice projekata, a 2017. godine postaje direktorica tvrtke.

Jarmila ima bogato, gotovo dvadesetogodišnje iskustvo na poslovima iz područja ICT tehnologije i geoinformatike, kao i iskustvo vođenja brojnih projekata i razvoja informacijskih sustava u privatnom i javnom sektoru. Od 2017. godine tvrtka IGEA pod Jarmilinim vodstvom bilježi kontinuirani rast poslovanja, širenje portfelja usluga , ugovaranje i implementaciju niza velikih i atraktivnih projekata, te ostvarenje iznimno uspješnih poslovnih rezultata.   

Siniša Košćina diplomirao je računarstvo 1999. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a 2013. magistrirao poslovno upravljanje na IEDC Bled. U IN2 grupi radi već 20 godina, prije čega je stjecao iskustvo u vođenju ICT projekata u različitim područjima, od telekoma, prometa, financija do razvoja i implementacije ERP sustava.

Među brojnim značajnim projektima koje je vodio izdvajaju se vođenje implementacije integriranog bolničkog informacijskog sustava na KBC Zagreb, vođenje projekata eListe čekanja i eNaručivanje za Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, vođenje istog projekta u Republici Sloveniji (eNaročanje i eNapotnica), te realizacija izvoznih poslova implementacije bolničkih informacijskih sustava na dalekim tržištima poput Azerbajdžana, Vijetnama i Saudijske Arabija.

Kroz sudjelovanje u projektima eZdravstva, kao i na konferencijama posvećenim informatizaciji zdravstva, djelovanjem u upravnom odboru HL7 Hrvatska te gostujućim predavanjima i vođenjem seminara na kolegiju Medicinske informatike Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Siniša aktivno sudjeluje u razvoju eZdravstva u regiji. 

Denis Petek karijeru započinje 2010. u Hrvatskom Telekomu gdje radi na pozicijama voditelja Back officea te voditelja prodaje grupe. Godine 2015. prelazi na poziciju direktora prodaje za male i srednje tvrtke u Metronetu, danas A1. U IN2 grupu dolazi 2018. godine na mjesto direktora prodaje i razvoja poslovanja u Sektoru gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava. Ovdje uspješno radi na kreiranju i realizaciji strategije redefiniranja portfelja proizvoda i rješenja koja su relevantna i prepoznatljiva na tržištu te IN2 grupi donose dugoročnu vrijednost i organski rast. Provodi i primjenjuje najbolje prodajne prakse, alate, načine rada i inovacija unutar prodajnog procesa i aktivnosti sektora gospodarstva.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn