Ojačan menadžerski tim IN2 grupe: Jarmila Pezo, direktorica tvrtke IGEA, preuzima ulogu i izvršne direktorice Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe

Rastemo iznutra za nastavak rasta vani! IN2 grupa imenovala je novu članicu Uprave, izvršne direktore i glavne menadžere za razvoj poslovanja i prodaju. Prošireni menadžerski tim sastavljen od stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom te radom u IN2 grupi predvodit će kompaniju u ostvarivanju ambiciozne poslovne strategije.  

S 1. siječnja, prošireni upravljački tim osnažit će upravljanje kompanijom i dati jači doprinos u realizaciji poslovne strategije rasta i širenja IN2 grupe na hrvatskom tržištu, ali i u regiji, Europskoj uniji te na međunarodnom tržištu.

Upravi IN2 grupe, koju su dosad činili predsjednik Uprave Denis Jašarević i Snježana Stanković, članica Uprave za financije, pridružila se Sanja Svilokos, dosadašnja izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe, kao članica Uprave za poslovanje.  

Novi izvršni direktor Sektora zdravstva i javne uprave postaje Danijel Budaković, koji je do sada bio na funkciji direktora u Sektoru zdravstva i javne uprave. Ulogu izvršne direktorice Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe preuzima Jarmila Pezo, direktorica tvrtke IGEA, članice IN2 grupe. 

Direktor razvoja poslovanja u Sektoru zdravstva i javne uprave Siniša Košćina postaje Glavni menadžer za razvoj poslovanja IN2 grupe, a direktor prodaje i razvoja poslovanja u Sektoru gospodarstva Denis Petek preuzima ulogu Glavnog menadžera za prodaju IN2 grupe.   

„Izvrsni poslovni rezultati koje ostvarujemo u posljednje tri godine, rast koji bilježimo i, najvažnije, ambicije koje imamo u pogledu daljnjeg razvoja traže i snažnije upravljanje. Zato smo ojačali naš menadžerski tim i to upravo našim ljudima, koji dobro poznaju kompaniju, razumiju našu strategiju, vide prilike koje su pred nama i ne boje se iskoristiti ih“, rekao je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe. „S obzirom na to da planiramo ekspanziju i organski i akvizicijama, važan nam je snažan i sposoban tim, a mi imamo sjajne ljude kojima uvijek možemo pokloniti svoje povjerenje.“

***

S gotovo 30 godina iskustva, IN2 grupa razvija softver za niz industrijskih vertikala, a iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekla je u gotovo svim poslovnim granama. Grupa posluje u pet zemalja regije s više od 300 klijenata te snažnim naglaskom na podršku kompanijama i organizacijama iz sektora gospodarstva, financija i osiguranja te zdravstva i javnog sektora.

IN2 grupa dio je Constellation Software Inc. CSI je jedna od najsnažnijih globalnih ICT grupacija koja isporučuje softverska rješenja i gradi trajne odnose s klijentima širom svijeta. CSI zapošljava više od 15 000 stručnjaka na 250 lokacija širom svijeta te surađuje s preko 125 000 klijenata u više od 80 različitih vertikala u javnom i privatnom sektoru. 

O menadžerima IN2 grupe

Sanja Svilokos diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, gdje je i magistrirala 2003. godine. Cijelu svoju dosadašnju karijeru provela je u tehnološkim kompanijama, gdje se razvijala na inženjerskim stručnim poslovima, kroz vođenje projekata, pa sve do upravljačkih pozicija. Prva upravljačka iskustva je stekla u Hrvatskom Telekomu, u vrlo dinamičnom globalnom okruženju kroz više menadžerskih pozicija. Bila je direktorica i u području tehnološkog razvoja, ali i direktnog poslovanja s korisnicima. Iz Hrvatskog Telekoma odlazi na poziciju COO-a za strateško i operativno vođenje u digitalnu agenciju web.burza, danas Human.

U IN2 grupi Sanja je od 2017., došavši na poziciju direktorice za istraživanje i razvoj novih digitalnih rješenja. Aktivno sudjeluje u transformaciji tvrtke nakon što ju je preuzela kanadska grupacija Constellation Software Inc. te preuzima poziciju izvršne direktorice na razini grupe. Radi na širenju poslovanja i rastu IN2 grupe uključujući i akviziciju nove tvrtke SVAM Plus 2021. godine. Od 1. siječnja 2022. godine radi na poziciji članice Uprave za poslovanje.

Danijel Budaković diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu 2000. godine, a 2014. godine upisuje IEDC Bled School od Management i završava General Management Program. Karijeru započinje 2001. godine u poduzeću AuraSoft iz Pazina kao programer. Nakon dvije godine otvara svoje poduzeće za izradu web aplikacija i paralelno prelazi u tvrtku GRAD iz Pule na mjesto voditelja projekta. Radi na brojnim implementacijama Bolničkog informacijskog sustava od kojih bi izdvojili vođenje projekta implementacije Integriranog bolničkog informacijskog sustava KBCa Rijeka. U tvrtki GRAD sudjeluje u prodajnim aktivnostima i razvoju poslovanja te vrlo brzo postaje pomoćnik direktora. Nakon što je 2010. tvrtka GRAD akvizirana od strane  IN2 Zagreb, postaje član Uprave društva.

Tvrtka GRAD se 2012. pripaja IN2 grupi, a Danijel postaje zamjenik izvršnog direktora u Sektoru zdravstava. Od tada je bio na funkciji direktora za poslovna rješenja i direktora operacija, a potom je direktor u Sektoru zdravstva i javne uprave te vodi urede IN2 grupe u Puli i Labinu. 

Jarmila Pezo diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i završila UNIGIS poslijediplomski studij na Fakultetu za ekonomiju i poslovnu administaciju Sveučilišta Vrije u Amsterdamu. Jarmila je karijeru započela na brojnim IT projektima implementiranim u privatnom i javnom sektoru u tvrtkama galaGIS te GDi GISDATA iz Zagreba. Radila je na raznim pozicijama od voditelja projekata, prodaje i marketinga, do voditelja vertikale i međunarodnih projekata na području implementacije IT i GIS sustava. Godine 2011. postaje voditeljica projekata u Erste&Steiermarkische banci, gdje se bavi IT sustavima optimizacije poslovanja s klijentima. U tvrtku IGEA, članicu IN2 grupe, prelazi 2014. godine, prvo na poziciju voditeljice projekata, a 2017. godine postaje direktorica tvrtke.

Jarmila ima bogato, gotovo dvadesetogodišnje iskustvo na poslovima iz područja ICT tehnologije i geoinformatike, kao i iskustvo vođenja brojnih projekata i razvoja informacijskih sustava u privatnom i javnom sektoru. Od 2017. godine tvrtka IGEA pod Jarmilinim vodstvom bilježi kontinuirani rast poslovanja, širenje portfelja usluga , ugovaranje i implementaciju niza velikih i atraktivnih projekata, te ostvarenje iznimno uspješnih poslovnih rezultata.   

Siniša Košćina diplomirao je računarstvo 1999. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a 2013. magistrirao poslovno upravljanje na IEDC Bled. U IN2 grupi radi već 20 godina, prije čega je stjecao iskustvo u vođenju ICT projekata u različitim područjima, od telekoma, prometa, financija do razvoja i implementacije ERP sustava.

Među brojnim značajnim projektima koje je vodio izdvajaju se vođenje implementacije integriranog bolničkog informacijskog sustava na KBC Zagreb, vođenje projekata eListe čekanja i eNaručivanje za Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, vođenje istog projekta u Republici Sloveniji (eNaročanje i eNapotnica), te realizacija izvoznih poslova implementacije bolničkih informacijskih sustava na dalekim tržištima poput Azerbajdžana, Vijetnama i Saudijske Arabija.

Kroz sudjelovanje u projektima eZdravstva, kao i na konferencijama posvećenim informatizaciji zdravstva, djelovanjem u upravnom odboru HL7 Hrvatska te gostujućim predavanjima i vođenjem seminara na kolegiju Medicinske informatike Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Siniša aktivno sudjeluje u razvoju eZdravstva u regiji. 

Denis Petek karijeru započinje 2010. u Hrvatskom Telekomu gdje radi na pozicijama voditelja Back officea te voditelja prodaje grupe. Godine 2015. prelazi na poziciju direktora prodaje za male i srednje tvrtke u Metronetu, danas A1. U IN2 grupu dolazi 2018. godine na mjesto direktora prodaje i razvoja poslovanja u Sektoru gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava. Ovdje uspješno radi na kreiranju i realizaciji strategije redefiniranja portfelja proizvoda i rješenja koja su relevantna i prepoznatljiva na tržištu te IN2 grupi donose dugoročnu vrijednost i organski rast. Provodi i primjenjuje najbolje prodajne prakse, alate, načine rada i inovacija unutar prodajnog procesa i aktivnosti sektora gospodarstva.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu politiku privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.