geodeski elaborati

Održan sastanak na temu „Iskustva u primjenu Sustava digitalnih geodetskih elaborata i s njim povezanih sustava"

U organizaciji Državne geodetske uprave dana 14. veljače 2019. održan je sastanak s osobama ovlaštenim za obavljanje stručnih geodetskih poslova, dobavljačima aplikativnih rješenja te službenicima Državne geodetske uprave na temu „Iskustva u primjenu Sustava digitalnih geodetskih elaborata i s njim povezanih sustava“.

Na sastanku uz IGEU, sudjelovali su i predstavnici onih ovlaštenih geodetskih tvrtki koje u ovome trenutku imaju najveći broj izrađenih digitalnih geodetskih elaborata, te predanih na pregled i potvrđivanje u katastarske urede digitalni putem. Raspravljene sve teme vezano uz sustav Sustava digitalnih geodetskih elaborata i s njim povezanih sustava, u cilju sagledavanja i usmjeravanja daljnjeg razvoja istih. Ovlaštene geodetske tvrtke iskazale su niz pozitivnih iskustava, ali i dali iznimno korisne primjedbe i prijedloge koji će se iskoristiti za unaprjeđenje sustava.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu politiku privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.