IN2 grupa, čija je IGEA članica, ove godine slavi 30 godina postojanja

Ove godine IN2 grupa slavi tri desetljeća uspješnog poslovanja zahvaljujući svojim ljudima i njihovoj kreativnosti, tehnologiji koju koristi u cilju kreiranja i implementacije proizvoda i usluga te ustrajnosti i odlučnosti u rješavanju svih izazova.

IGEA i IN2 strateški su se povezale još 2007. godine kada je IN2 kupio tvrtku IGEA sa sjedištem u Varaždinu.

IGEA je poslovanju grupacije doprinijela prvenstveno svojom uspješnošću u segmentu prostornih informacijskih sustava i primjene geoinformacijskih (GIS) tehnologija. IN2 i IGEA su strateškim povezivanjem ojačale poziciju na hrvatskom, ali i na međunarodnom tržištu. IGEA kontinuirano postiže rast poslovanja, uvodi visoke standarde kvalitete, provodi ujednačavanje metoda i tehnologije rada te razmjenu znanja i iskustva sa velikim brojem IT stručnjaka u cijeloj Grupi.

IN2 grupa je uvijek bila ispred svog vremena, kako prije 30 godina kada IT industrija kao takva uopće nije postojala u Hrvatskoj, tako i danas kada zahvaljujući strateškom razmišljanju i kreativnim tehnološkim rješenjima stvara dodanu vrijednost svim svojim klijentima i partnerima.

Slavljeničku godinu IN2 grupa obilježit će i rođendanskim vizualnim identitetom koji komunicira snagu grupe kroz četiri temelja: ljudi, kreativnost, tehnologija i ustrajnost.

Više o jubilarnoj 30 godišnjici koju IN2 obilježava cijelu 2022. godinu, pročitajte ovdje.

Facebook
Twitter
LinkedIn