IN2 grupa, čija je IGEA članica, proslavila 30 godina poslovanja

Vodeća IT tvrtka u Hrvatskoj, IN2 grupa, je 4. srpnja 2022. u Muzeju za suvremenu umjetnost proslavila 30 godina postojanja retrospektivom svih važnih događaja, projekata i uspjeha koji su ih pratili na poslovnom putu od 1992. godine pa sve do danas..

IN2 grupa organizirala je proslavu za pamćenje na kojoj je okupila više od 700 svojih zaposlenika, partnera i korisnika. Goste, među kojima su bili i brojni gospodarstvenici, pripadnici diplomacije te osobe iz javnog života, zabavljali su vrhunski glazbenici – Ante Gelo i pjevači popularne A strane, a gošća iznenađenja, koja je oduševila svojim uspješnicama iz 90-ih godina, bila je Vanna.

„Za uspjeh IN2 grupe zaslužni su naši ljudi, njihova kreativnost, upornost, snalažljivost u novim situacijama, motiviranost da sudjeluju u projektima koji će promijeniti život svih građana nabolje. Ovim im putem od srca želim čestitati njihov rođendan i otvoriti novo poglavlje za sljedećih 30 godina. IN2 grupa uvijek je bila ispred svog vremena, kao te davne 1992. godine kada smo doslovno bili pioniri IT businessa, pa tako i danas kada kreiramo rješenja koja mijenjaju suvremeni način života. Naša je vizija budućnosti nastaviti digitalizaciju hrvatskog društva te implementacijom suvremenih IT rješenja pojednostaviti obaveze svih naših građana, a gospodarstvenicima omogućiti učinkovitije i uspješnije poslovanje. Jedino na taj način možemo svi rasti kao društvo u cjelini“, izjavio je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe.

Kroz 30 godina IN2 grupa je postepeno širila svoje poslovanje akvizicijom drugih tvrtki kao što su IGEA, Info Opus, Grad, Pardus, SVAM Plus i MCS Grupa. IGEA i IN2 strateški su se povezale još 2007. godine kada je IN2 kupio tvrtku IGEA sa sjedištem u Varaždinu. Strateško povezivanje ojačalo je zajedničku poziciju na hrvatskom, ali i međunarodnom tržištu. IGEA kontinuirano postiže rast poslovanja, uvodi visoke standarde kvalitete, provodi ujednačavanje metoda i tehnologije rada te razmjenu znanja i iskustva sa velikim brojem IT stručnjaka u cijeloj IN2 grupi.

Zaposlenici IN2 grupe uvijek su bili glavni pokretači svih aktivnosti, oni su ti koji stvaraju, motiviraju i inspiriraju jedni druge. Danas IN2 grupa zapošljava 500 vrhunskih stručnjaka u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Labinu, Puli, Varaždinu, Rijeci, Sarajevu, Ljubljani, Kopru, Beogradu, Skopju i drugim gradovima.

„Volim reći kako su zaposlenici kompanije ono što jednoj organizaciji daje karakter. Svaki zaposlenik sa svojim temperamentom čini našu korporativnu kulturu bogatijom i snažnijom. Kompanija bez zaposlenika bila bi kao ljudsko tijelo bez emocija. Ponosan sam na sve naše zaposlenike, oni su glavni razlog zašto smo uvijek ispred svog vremena i od srca im želim čestitati 30. rođendan IN2 grupe“, zaključio je za kraj Denis Jašarević.

Facebook
Twitter
LinkedIn