IGEA na JumpIT – Projects Reinvented forumu

Davor Kovačević, direktor PMO u tvrtki IGEA, jedan je od stručnjaka koji su na ovogodišnjem JumpIT Forumu bili pozvani prenijeti najbolje prakse i naučene lekcije tijekom godine i pol projekata pod koronom.  

U Zagrebu se 28. i 29. rujna, na trećem po redu JumpIT Forumu, okupilo 120 stručnjaka iz ICT industrije. Kroz dinamična i aktualna predavanja sudionici su razmijenili iskustva vezana uz poslovanje u vrijeme korone kao i predviđanja vezana uz smjer u kojem će se cjelokupna ICT industrija razvijati u idućem razdoblju. 

Drugi dan foruma, 29.09., obilježio je panel voditelja PMO, pod nazivom: ‘Projekti jučer, danas, sutra – najbolje prakse i naučene lekcije tijekom godine i pol projekata pod koronom‘. Naš Davor Kovačević podijelio je sa sudionicima iskustva Igee, izazove s kojima smo se u pandemiji susreli i kako smo na njih odgovorili, naučene lekcije te najbolje prakse.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu politiku privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.