IGEA je za MBA studente Algebre organizirala project management radionicu

Varaždinska tvrtka IGEA, članica IN2 grupe, danas je sudjelovala u terenskoj nastavi Algebre u sklopu koje su MBA polaznici od Igeinih stručnjaka dobili uvid u najbolje prakse vođenja kompleksnih projekata. 

Za pokretanje rasta i razvoja tvrtki važni su poslovni lideri koji razumiju brzu transformaciju poslovanja i stvaraju nove vrijednosti u digitalnom okruženju. Stvaranje takvih poslovnih lidera za digitalno doba glavna je radnja pozitivne priče koje se odvija na Algebrinom eLeadership MBA studiju.  

Jedna od ključnih karakteristika Algebrinog programa je usredotočenost na praktične poslovne primjene znanja. Tako su u sklopu kolegija Project Management potražili tvrtku koja ima značajno iskustvo metodologije vođenja kompleksnih projekata, kako bi iz prve ruke mogli dobiti uvid u najbolje prakse u raznim fazama projekta, u realnim tržišnim uvjetima.  

Tu priča postaje još pozitivnija jer u nju ulazi naša IGEA. Kao regionalni lider u području razvoja GIS rješenja, IGEA je skupila 30 godina iskustva u uspješnom vođenju takvih projekata odnosno razvoju složenih GIS sustava i izgradnji programskih rješenja prema zahtjevima korisnika, pa su se na terensku nastavu MBA-ovci iz zagrebačkog sjedišta ovaj put zaputili u Varaždin i upoznali s Igeom.  

Polaznicima smo pripremili tri projektna zadataka izvedena iz stvarnih projekata. Kako su zadaci prilagođeni programu predavanja, polaznicima će dati izvrstan početni okvir i mogućnost nastavka vježbe razvoja projekata i daljnjih koraka implementacije.  

Jarmila Pezo je upoznala sudionike s tvrtkom IGEA i IN2 grupom, a naš Davor Kovačević, direktor vođenja projekata u Igei, upoznao je sudionike i sa svakodnevnim radom i operacijama PMO ureda kroz prikaz djelovanja projektnog ureda u kontekstu poslovanja Igee, primjenom projektnog okvira i metodologija, korištenih radnih i operativnih procesa te alata.

Imati priliku održati predavanje u sklopu Algebrinog eLeadership MBA studija pričinjava veliko zadovoljstvo! Tim više jer polaznici aktivno sudjeluju u procesu s velikim brojem interesantnih pitanja, što je odmah i prilika za razmjenu znanja i uvid u različite poglede na istu temu. Time svi obogaćujemo iskustva. Nije na odmet reći da je pravo osvježenje nakon godine pandemije ponovno imati predavanje i interakciju s većim brojem ljudi, uživo!

Davor Kovačević, direktor PMO-a  

Facebook
Twitter
LinkedIn