IGEA dobitnik posebne povelje za upravljanje projektima

Izborno povjerenstvo Udruge za upravljanje projektima PMI Hrvatska donijelo je odluku o dodjeli priznanja za projekt godine za 2018. godinu kao i posebnih povelja za izvrsnost u upravljanju projektima u određenim kategorijama.

 Posebna povelja za značajan doprinos u digitalizaciji poslovanja tijela državne i lokalne uprave i samouprave dodijeljena je tako projektu „Sustav digitalnih geodetskih elaborata (SDGE)“ Državne geodetske uprave kao naručitelja i društva IGEA kao izvođača.
 
Voditeljima projekta, Ireni Benasić i Stjepanu Grđanu, dodijeljena je posebna povelja za značajan doprinos u digitalizaciji i transparentnosti poslovanja iz nadležnosti Državne geodetske uprave i geodetskih tvrtki te povećanju učinkovitosti katastarskih ureda u procesu pregleda, potvrđivanja i provođenja geodetskih elaborata.
 
„Ponosan sam što smo dobili povelju jer je to još jedna potvrda za naš rad i trud koji je prepoznat i od strane Izbornog povjerenstva PMI. Na SDGE sustavu radilo se intenzivno pune dvije godine i realizacija takvog sustava zasluga je najboljeg projektnog tima kojem se ovim putem zahvaljujem. SDGE sustavom osuvremenili smo i ubrzali izradu geodetskih elaborata, usudim se reći, napravili pravu malo revoluciju. U godinu dana primjene SDGE je postao osnovni alat cijele geodetske zajednice u RH“.   
         Stjepan Grđan

Facebook
Twitter
LinkedIn