IGEA dobitnik posebne povelje za upravljanje projektima

Izborno povjerenstvo Udruge za upravljanje projektima PMI Hrvatska donijelo je odluku o dodjeli priznanja za projekt godine za 2018. godinu kao i posebnih povelja za izvrsnost u upravljanju projektima u određenim kategorijama.

 Posebna povelja za značajan doprinos u digitalizaciji poslovanja tijela državne i lokalne uprave i samouprave dodijeljena je tako projektu „Sustav digitalnih geodetskih elaborata (SDGE)“ Državne geodetske uprave kao naručitelja i društva IGEA kao izvođača.
 
Voditeljima projekta, Ireni Benasić i Stjepanu Grđanu, dodijeljena je posebna povelja za značajan doprinos u digitalizaciji i transparentnosti poslovanja iz nadležnosti Državne geodetske uprave i geodetskih tvrtki te povećanju učinkovitosti katastarskih ureda u procesu pregleda, potvrđivanja i provođenja geodetskih elaborata.
 
„Ponosan sam što smo dobili povelju jer je to još jedna potvrda za naš rad i trud koji je prepoznat i od strane Izbornog povjerenstva PMI. Na SDGE sustavu radilo se intenzivno pune dvije godine i realizacija takvog sustava zasluga je najboljeg projektnog tima kojem se ovim putem zahvaljujem. SDGE sustavom osuvremenili smo i ubrzali izradu geodetskih elaborata, usudim se reći, napravili pravu malo revoluciju. U godinu dana primjene SDGE je postao osnovni alat cijele geodetske zajednice u RH“.   
         Stjepan Grđan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu politiku privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.