E_BIZ 22: Digitalna transformacija GIS sustava

U sklopu sudjelovanja tvrtke IGEA na konferenciji o digitalnom poslovanju E_BIZ 2022, naša Olga Bjelotomić Oršulić održala je predavanje na temu digitalne transformacije GIS sustava. 

Ovogodišnja E_BIZ konferencija okupila je stručnjake javnog i privatnog sektora čija je želja pomoći i ubrzati provođenje digitalne transformacije u raznim gospodarskim sektorima u Hrvatskoj, te podijeliti nova saznanja i iskustva iz svojih profesionalnih domena.

Igeini timovi stručnjaka preko 30 godina razvijaju prostorne informacijske sustave i rješenja koji su temelj digitalizacije i digitalne transformacije brojnih državnih i lokalnih tijela u Hrvatskoj i regiji pa je jedna od članica tima sa sudionicima konferencije podijelila Igeina iskustva u digitalnoj transformaciji i otvorila temu budućih smjerova razvoja GIS sustava.

Olga Bjelotomić Oršulić, voditeljica projekata razvoja i implementacije GIS sustava u Igei, prezentirala je prikaz razvoja i implementacije suvremenih geoinformacijskih sustava (GIS) kroz primjere kompleksnih nacionalnih prostornih informacijskih sustava te integriranih poslovnih rješenja po zahtjevu korisnika razvijenih od strane Igee, tvrtke članice IN2 grupe, te dala uvid u GIS budućnosti i novih funkcionalnosti GIS sustava koji IGEA već razvija.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Naše web stranice koriste kolačiće kako bismo vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte našu politiku privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s uvjetima korištenja.