VIJESTI
Jarmila Pezo dobitnica nagrade Menadžer godine 2017.06.12.2017.

U organizaciji Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA u Hotelu Westin u Zagrebu održan je  27. susret CROMA  u okviru kojeg su dodijeljene nagrade „Menadžer i poduzetnik godine„ u devet  kategorija.

Naša predsjednica uprave IGEA Jarmila Pezo proglašena je projekt menadžericom godine, u prvom redu zbog zasluga na poboljšanju transparentnosti i konkurentnosti javnog sektora uz pomoć suvremenih informatičkih tehnologija. 

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA osnovano 16. studenog 1990. godine kao dobrovoljna strukovna organizacija čiju programsku filozofiju i društveni status određuju nezavisnost, nestranački i nevladin karakter, neprofitna djelatnost, interesna i strukovna solidarnost

Članovi udruženja su glavni menadžeri, predsjednici i članovi uprava trgovačkih društava, menadžeri pojedinih poslovnih funkcija, privredni rukovoditelji u komorskom sustavu i drugim gospodarskim asocijacijama i institucijama te direktori/vlasnici poduzeća.

Čestitamo našoj Jarmili, a ovo je samo još jedan dokaz kako se sposobnošću, znanjem, energijom ali nadasve vizijom dolazi do napretka.